ACANA Pacific Pilchard 6kg

ACANA Pacific Pilchard 6kg
Értékelés:

Cikkszám: 55

Csendes-óceáni szardínia

Összes fajta részére bármely életszakaszban

A korlátozott összetételű ACANA Pacific Pilchard 50 % vadon fogott szardíniából készült. A Csendes-óceánból származó hal az egyetlen állati fehérjeforrás, ezért allergiagyanú is esetén tökéletes választás, például egy eliminációs-provokációs diétához.

Vancouver-sziget északi részét körülölelő vizekből fogott halak naponta frissen és egészben érkeznek, megfelelve a WholePrey étrendnek. Mivel egész halakat használunk fel, a hús, a belsőségek és porcok aránya illeszkedik a természetes étrendhez. A friss zöldek és tökfélék bőségesek vízben oldható étrendi rostokban, melyek még az érzékeny emésztőrendszer működését is kedvezően befolyásolják.

Kanada legjobb és legfrissebb összetevői

Az ACANA Pacific Pilchard párját ritkítóan sokféle helyi alapanyagból készült, melyeket a Csendes-óceánból halásztak és a környéken termeltek. Kizárólag megbízható partnerektől vásárlunk közvetlenül, ezért az élelmiszerlánc a lehető legrövidebb. Az alapanyagok emberi fogyasztásra alkalmasak, és naponta frissen érkeznek a díjnyertes NorthStar® konyhánkba.

Összetétel

Friss egész csendes-óceáni szardínia (25 %), dehidratált egész szardínia(18 %), egész zöldborsó, egész vöröslencse, egész garbanzó bab, szardíniaolaj (7 %), friss fodorkel (1,5 %), friss spenótlevél (1,5 %), friss tarlórépalevél (1 %), hidegen sajtolt napraforgóolaj, lencserost, egész zöldlencse, egész sárgaborsó, friss egész pézsmatök, friss egész úritök, szárított barnamoszat, fagyasztva szárított szardínia (0,1 %), friss egész tőzegáfonya, friss egész kék áfonya, cikóriagyökér, kurkumagyökér, máriatövis, bojtorjángyökér, levendula, orvosi ziliz gyökér, csipkebogyó.


KIEGÉSZÍTŐK: E-vitamin, cink-kelát és réz-kelát.

Természetes módon, kevert tokoferolokkal (E-vitamin) és rozmaringolajjal tartósítva. Probiotikum: Enterococcus faecium.

Ár: 16 250 Ft Egységár: 2 708 Ft /kg
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!