Purina Dog Chow Puppy bárány & rizs 14kg

Purina Dog Chow Puppy bárány & rizs 14kg
Értékelés:

Cikkszám: 78

A Dog Chow Puppy bárány & rizs kifejezetten a kölyökkutyák szükségletei szerint létrehozott szárazeledel, de emellett alkalmas vemhes & szoptató szukák, valamint kisebb méretű felnőtt kutyák táplálására is. Megemelt fehérje- és zsírrészaránya gondoskodik a kölykök magas energiaigényének lefedéséről. A kölyökkutyák alapvetően jóval többet mozognak, mint a felnőtt kutyák, s növekedésük is nagyon sok energiát igényel. Mindennek emelt szintű energiaigény a következménye.

A Dog Chow Puppy bárány & rizs E-vitamintartalma szerepet vállal a kölykök immunrendszerének támogatásában. Az eledel ásvány- és vitamintartalma erős csontnövekedésről és egészséges fogakról gondoskodik. A DHA egy speciális zsírsav, amely a növekedés fázisában hozzájárul az agy fejlődéséhez.

A Dog Chow Puppy bárány & rizs eledel különleges összetevője a prebiotikus cikória, ami értékes inulint szállít az emésztőrendszer és a bél pozitív baktériumainak támogatására. Egyidejűleg a kalcium egészséges növekedésről valamint erős csontokról és fogakról gondoskodik. A szárazeledel krokettjei két különböző formában készülnek, aminek célja a kölykök rágásra való ösztönzése és egyúttal a szájhigiéniához való hozzájárulás.

A Dog Chow Puppy bárány & rizs eledel jellemzői nagy vonalakban:

  • Teljes értékű eledel (száraztáp) kölyökkutyáknak
  • Vemhes & szoptató szukák valamint kisebb méretű felnőtt kutyák táplálására is alkalmas
  • Megemelt fehérje- & zsírtartalom: a magas energiaigény lefedésére
  • E-vitaminnal: az immunrendszer támogatására
  • Ásványok és vitaminok: elősegítik a csontok és fogak egészséges növekedését
  • DHA-val: az agyműködés megfelelő fejlődése érdekében
  • Cikóriával: prebiotikus inulint tartalmaz, segíti az emésztést és hozzájárul a bél pozitív baktériumainak elszaporodásához
  • Kalciummal: az egészséges növekedésért
  • 2 különböző krokettforma: a rágás ösztönzésére és a szájhigiéniához való hozzájárulás céljából

Összetevők
Gabona, hús és állati melléktermék (8%*), növényi fehérje kivonatok, olajok és zsírok, növényi eredetű melléktermék, zöldség (1,1% szárított cikóriagyökér), ásványi anyagok. *16% rehidrált húsnak és állati mellékterméknek felel meg: min. 4% bárány.

Adalékanyagok
A-vitamin (22.600 NE/kg), D3-vitamin (1.300 NE/kg), Vitamit E (105 NE/kg), E1 [vas] (286 mg/kg), E2 [jód] (3,6 mg/kg), E4 [réz] (41 mg/kg), E5 [mangán] (21,9 mg /kg), E6 [cink] (462 mg/kg), E8 [szelén] (0,50 mg/kg).
Antioxidánsokkal.


Analitikai összetevők

fehérje 29.0 %
nyerszsír 15.0 %
nyersrost 2.5 %
hamu 7.5 %
Ár: 14 040 Ft Egységár: 1 002 Ft /kg
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!