Coat Care 12x

Coat Care 12x
Értékelés:

Cikkszám: 483


Bármilyen testméretű, fénytelen és durv szőrzettel rendelkező kutyáknak, biztosítja a szőrzetének egészségét (12*85 g).

Leírás:

A Royal Canin Coat Care egy teljes értékű eledel tompa fényű és durva szőrzettel rendelkező kutyáknak.

- A szőrzet állapota jól tükrözi a kutya közérzetét. A dús és selymes szőrzet a jó táplálásra utaló jel.

- A ROYAL CANIN® Coat Care Loaf „intelligens” táp belülről táplálja kutyája bőrét és szőrzetét, ami azt jelenti, hogy kutyája nemcsak jobban fog kinézni, hanem jobban is fogja érezni magát.

- Ez a táp omega-3 és omega-6 zsírsavakkal, valamint gamma-linolénsavban (GLA) gazdag borágó olajjal kiegészített. E tápanyagok segítenek táplálni a kutya bőrét és szőrzetét.

- Ezen túlmenően a ROYAL CANIN® Coat Care Loaf táp tirozint és fenilalanint is tartalmaz. Ezek az tápanyagok a kutya szőrszínének elmélyítését előidéző melanin előanyagai.

- A ROYAL CANIN® Coat Care Loaf bármilyen testméretű, fénytelen és durva szőrzettel rendelkező kutyák számára alkalmas. Ezen eledel összetétele több évtizedes élvonalbeli tudományos kutatásokon alapul, és a termék a kutya szőrzetét is táplálja!

- E finom pástétom mellett a Coat Care táplálási programunk ropogós tápszemcsékből álló száraz táp formájában is elérhető. Mindkettő teljes értékű eledel, és tökéletesen kiegészítik egymást. Miért ne próbálná meg a finom pástétomot a száraz tápra rétegezve etetni?

Összetevők:

Hús és állati származékok, gabonafélék, növényi eredetű származékok, olajok és zsírok, ásványi sók, különféle cukrok.

Ár: 4 194 Ft Egységár: 4 112 Ft /kg
Vissza
db:
Kosárba teszem
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!