Dermacomfort 12x

Dermacomfort 12x
Dermacomfort 12x
Értékelés:

Cikkszám: 487

Bármilyen testméretű, érzékeny bőrű kutyáknak, a bőr megnyugtatásán kívül a dús és egésséges szőrzet megőrzését is elősegíti (12*85 g).

Leírás:

A Royal Canin Dermacomfort egy teljes értékű táp bőrirritációban szenvedő kutyák részére.

- A bőrirritáció az első számú oka annak, hogy a kutyákat állatorvoshoz viszik. A bőrérzékenység és a heves vakarózás a bőr károsodását eredményezheti, sőt fertőzéshez is vezethet.

- Az érzékeny bőr megnyugtatható egy, a bőrt támogató tápanyagokat tartalmazó táp etetésével.

- Az omega-3 és omega-6 zsírsavakkal kiegészített ROYAL CANIN® Dermacomfort Loaf (pástétom) táp segít megnyugtatni és védeni a kutya bőrét, így az kevésbé lesz érzékeny a kutya környezetében esetleg jelen lévő irritáló anyagokra.

- A ROYAL CANIN® Dermacomfort Loaf tápban lévő válogatott fehérjeforrások segítenek csökkenteni az intolerancia kockázatát.

- Ez az ízletes formula gazdag körültekintően kiválasztott hipoallergén fehérjékben, melyeket kifejezetten a kutya egyedi igényeinek figyelembevételével választottak ki.

- Mi több, e kitűnő minőségű tápanyagok etetése az érzékeny bőr megnyugtatásán kívül a dús és egészséges szőrzet megőrzését is elősegíti.

- ROYAL CANIN® Dermacomfort Loaf bármely testméretű kutya számára alkalmas.

- Az ízletes pástétom forma mellett a Dermacomfort táplálási programunk ropogós tápszemcsékből álló száraz táp formájában is elérhető. Mindkettő teljes tápértékű, és tökéletesen kiegészítik egymást. Miért ne próbálná ki a pástétomot a száraz táphoz adott ízletes „feltétként”?

- Bizonyított eredmények: A kutyatulajdonosok 91%-a elégedett már 2 hónap után. 

Összetevők:

Hús és állati származékok, növényi eredetű származékok, gabonafélék, ásványi sók, olajok és zsírok.

Ár: 4 194 Ft Egységár: 4 112 Ft /kg
Vissza
db:
Kosárba teszem
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!