Light Weight Care 12x

Light Weight Care 12x
Light Weight Care 12x
Light Weight Care 12x
Értékelés:

Cikkszám: 489

Bármilyen testméretű, hízásra hajlamos kutyáknak, a csökkent zsír- és kalóriafelvétel ellenére is segít megőrizni az egészséges izomtömeget (12*85 g).

Leírás:

A Royal Canin Light Weight Care egy teljes értékű táp súlygyarapodásra hajlamos kutyák részére.

- A túlsúlyos kutyák gyakran szenvednek az extra kilók által az ízületeikre rótt terheléstől.

- Enyhítsen kutyája terhein a kifejezetten az ideális testsúly megőrzésének elősegítésére tervezett, kitűnő

minőségű tápanyagokat tartalmazó táp etetésével!

- A ROYAL CANIN® Light Weight Care Loaf (pástétom/pépes, nedves táp) bármilyen testméretű, hízásra hajlamos kutya számára alkalmas.

- Ez a különlegesen ízletes, kitűnően emészthető fehérjékben gazdag táp segít biztosítani, hogy a kutya a csökkentett zsír- és kalóriafelvétel ellenére megőrizze egészséges izomtömegét.

- A nem kívánt túlsúllyal együtt járó egészségügyi komplikációk elkerülése érdekében a ROYAL CANIN® Light Weight Care Loaf táp az oldható és az oldhatatlan rostok optimális kombinációját tartalmazza, hogy elősegítse a kutya teltségérzetét.

- Más jótékony hatású tápanyagok mellett ez a formula gazdag omega-3 zsírsavakban, például EPA- ban és DHA-ban. Ezek a tápanyagok gyulladáscsökkentő hatásuk mellett segítenek támogatni a kutya ízületeit is.

- Ezen túlmenően a ROYAL CANIN® Light Weight Care Loaf a rendszeres és egészséges bélpasszázst is biztosítja a jobb emésztés érdekében.

- A Light Weight Care táplálási programunk az ízletes pástétom forma mellett ropogós tápszemcsékből álló száraz tápként is hozzáférhető. Mindkét forma teljes tápértékű, és tökéletesen kiegészítik egymást. Miért ne próbálná ki a pástétomot a száraz táphoz adott ízletes „feltétként”?

Összetevők:

Hús és állati származékok, növényi eredetű származékok, gabonafélék, ásványi sók, különféle cukrok.

Ár: 4 194 Ft Egységár: 4 112 Ft /kg
Vissza
db:
Kosárba teszem
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!