Urinary Care 12x

Urinary Care 12x
Értékelés:

Cikkszám: 485

Bármilyen testméretű kutyáknak, formulája a vizelet felhigításával fejti ki hatását, megfelelő húgyúti körülményeket teremtve (12*85 g).

Leírás:

A Royal Canin Urinary Care egy teljes értékű eledel érzékeny húgyrendszerű kutyák számára.

- Kutyák esetében gyakoriak a húgyrendszeri problémák. Ha az Ön kutyája nem iszik elég vizet, vizelete túlzottan besűrűsödhet. Ilyenkor a vizeletben lévő ásványi anyagokból kristályok képződhetnek, amik végül fájdalmat okozó húgykövek keletkezéséhez vezetnek.

- A kiváló minőségű, - a húgyúti komfort és a húgyrendszer egészségének biztosítása érdekében - gondosan bekalibrált tápanyagok segítenek megvédeni az Ön kutyájának jóllétét.

- A minden testméretű kutya számára alkalmas ROYAL CANIN® Urinary Care Loaf (pástétom/pépes, nedves táp) formula a vizelet felhígításával fejti ki hatását, így végül olyan húgyúti körülményeket teremt, melyek nem kedveznek a kristályok és a húgykövek keletkezésének.

- A táp kiegyensúlyozott tápanyag-összetétele egészséges alapot nyújt a kutya optimális jóllétéhez.

- A ROYAL CANIN® tápok 100%-ban tartalmazzák azokat a minőségi zsírokat, fehérjéket, rostokat, ásványi anyagokat és vitaminokat, amelyekre az Ön kutyájának szüksége van a húgyrendszer optimális egészségének biztosításához.

- A kiemelkedően ízletes pástétom formula már önmagában is nagy nedvességtartalmú, így tovább fokozza a vizelethígító hatást.

- A Urinary Care táplálási programunk az ízletes pástétom forma mellett ropogós tápszemcsékből álló száraz tápként is hozzáférhető. Mindkét forma teljes tápértékű, és tökéletesen kiegészítik egymást. Miért ne próbálná ki a pástétomot a száraz táphoz adott ízletes „feltétként”?

Összetevők:

Hús és állati származékok, növényi eredetű származékok, gabonafélék, ásványi sók, különféle cukrok.

Ár: 4 194 Ft Egységár: 4 112 Ft /kg
Vissza
db:
Kosárba teszem
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!