Maxi Dental Care

Maxi Dental Care
Értékelés:

Cikkszám: 477

Elősegíti a lepedék és a fogkő képződésének megakadályozását.

Leírás:

A Royal Canin Maxi Dental Care egy teljes értékű eledel nagytestű, fogporblémákra hajlamos kutyáknak.

- Az Ön kutyájának egész életében csak egyetlen fogazata lesz, ezért rendkívül fontos egészségesen tartani a fogait és az ínyét.

- A 26 kg és 44 kg közötti testsúlyú kutyák számára alkalmas ROYAL CANIN® Dental Care Maxi ízletes és teljes értékű táplálást nyújt a kutyának, és egyúttal segít megvédeni a kutya fogainak egészségét is.

- Ez a fejlett táp „intelligens” tápszemcse-állagának köszönhetően rágás közben ténylegesen megtisztítja a kutya fogait. A tápszemcse mechanikai állagának köszönhetően körülveszi a kutya fogait, amikor a kutya ráharap, így minden egyes falat fogkefeszerű hatásra emlékeztető módon ledörzsöli a fog felületéről a lepedéket.

- Az evés után a kutya fogain megtelepedő baktériumok plakkot képeznek, amely a kalcium hatására mineralizálódik és fogkővé alakul. Ez az ízletes táp kelátképző anyagokat is tartalmaz, melyek megkötik a kutya nyálában a kalciumot, így segítenek megakadályozni a fogkő képződését és felhalmozódását.

- Nem csak mi állítjuk, hanem tudományos tesztek eredményei is bizonyítják, hogy a ROYAL CANIN® Dental Care Maxi táp akár 75%-kal is csökkenti a fogkőképződést. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Dental Care Medium bizonyítottan sikeres.

Összetevők:

Kukoricaliszt, dehidratált baromfifehérje, rizs, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, ásványi sók, növényi rostok, pirított cellulóz.

Ár: 19 317 Ft Egységár: 2 146 Ft /kg
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!