Maxi Puppy / Junior

Maxi Puppy / Junior
Maxi Puppy / Junior
Értékelés:

Cikkszám: 447

Nagytestű (26-44kg) kölyökkutyáknak 2-15 hónapos korig.

Leírás:

A Royal Canin Maxi Puppy (korábban: Royal Canin Maxi Junior) száraztáp a nagy termetű (26 - 44 kg), fejlődésben lévő kutyák sajátos szükségleteiről gondoskodik 15 hónapos korig.

  • Harmonikus fejlődés: a fehérje és az energia megfelelő aránya, valamint a kiegyensúlyozott kalcium- és foszforbevitel biztosítják a csont- és izomrendszer harmonikus gyarapodását.
  • Egészséges ízületek: a kondritin-szulfát, a glükozamin, az EPA és DHA zsírsavak már fiatal kortól elősegítik a kutyakölykök csont- és porcrendszerének egészségét
  • A szervezet védelmének erősítése: az antioxidánsok (taurin, lutein, C- és E-vitamin) különleges elegye és a mannán-oligoszacharidok hozzájárulnak a szervezet természetes védekező rendszerének erősítéséhez.
  • Acti Flora: táplálja és előmozdítja a kiegyensúlyozott bélflórát; az olyan prebiotikumok, mint a szárított répapép, frukto- és mannán-oligoszacharidok, a gyomor- és bélfalat támogatják; a psyllium (útifű) az emésztést segíti.

A nagy termetű kutyák emésztőrendszere nagyon érzékeny, különösen fejlődésük alatt. A legújabb kutatási eredményeket felhasználva a Royal Canin tökéletesítette a Royal Canin Maxi Puppy kutyatáp emészthetőségét.

Az L.I.P. (válogatott könnyen emészthető, értékes fehérjék) felhasználásával a Royal Canin Maxi Puppy kutyatáp a fehérjék 95%-os emészthetőségét garantálja. Az L.I.P. cimke egyet jelent a minőséggel: válogatott, könnyen emészthető, csúcsminőségű fehérjék, amelyek elősegítik az optimális emésztést.

A Royal Canin Maxi Puppy száraz kutyatáp segít abban, hogy megfelelő étrenddel táplálja nagy termetű (felnőttként 26-44 kg) kölyökutyáját, annak 15 hónapos koráig. A speciális receptúra kifejezetten ezen kutyák táplálkozási igényeihez igazodva került kialakításra.

Összetevők:

Szárnyasfehérje (szárított), rizs, kukorica takarmányliszt, növényi fehérje izolátum*, állati zsír, kukorica, búzaliszt, állati fehérje (hidrolizált), répa-apríték, kukoricaglutén, ásványi anyagok, növényi rostok, szójaolaj, halolaj, frukto-oligo-szacharidok (0,34 %), psyllium (útifű mag és maghéj), élesztő-hidrolizátum (mannán-oligo-szacharid-forrás), élesztő-kivonat (béta-glükán-forrás), körömvirág-kivonat (lutein-forrás), hidrolizátum meszes héjú állatokból (glükozamin-forrás), hidrolizált porc (kondroitin-forrás).
* L.I.P.: válogatott, könnyen emészthető, magas biológiai értékű fehérjék.

Árak:

1 kg - 2444,- ft (2444,- ft/kg)

4 kg - 8238,- ft (2060,- ft/kg)

15 kg – 26251,- ft (1750,- ft/kg)

Ár: 2 444 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!