Mini Coat Care

Mini Coat Care
Értékelés:

Cikkszám: 462

Biztosítja az egészséges, dús és erős szőrzetet.

Leírás:

A Royal Canin Mini Coat Care egy teljes értékű eledel kistestű, tompa fényű és durva szőrzettel rendelkező kutyáknak.

- A kutya dús és fényes szőrzete nemcsak szép, hanem egyúttal tükrözi a kutya jó általános egészségi állapotát és megfelelő táplálását is. A kutya szőrzetének ápolását a legjobb belülről kezdeni – a jó táplálékkal.

- A ROYAL CANIN® Coat Care Mini egy rendkívül ízletes, teljes értékű táp, amely dússá és erőssé teszi a szőrzetet, így nemcsak a kutya szép külsejét, hanem – ami még fontosabb – annak egészségét is biztosítja.

- Ez az eledel a maximum 10 kg-os testsúly alatti, fénytelen és durva szőrzetű kutyák táplálására alkalmas.

- Az omega-3 és omega-6 zsírsavakkal kiegészített ROYAL CANIN® Coat Care Mini a bőrt és a szőrzetet egyaránt segít táplálni. A különleges tápszemcsék nagy mennyiségben tartalmaznak gamma- linolénsavban (GLA) gazdag borágó olajat is a fokozott bőrtápláló hatás érdekében.

- A ROYAL CANIN® Coat Care Mini tirozint és fenilalanint is tartalmaz. Ezek az „intelligens” tápanyagok a kutya szőrszínének elmélyítését előidéző melanin előanyagai.

- A Coat Care táplálási programunk két formában érhető el: ropogós tápszemcsékből álló száraz táp és egy tasakos kiszerelésű, finom pástétom formájában. Mindkettő teljes értékű eledel, és tökéletesen kiegészítik egymást. Miért ne próbálná meg a finom pástétomot a száraz tápra rétegezve etetni?

- Nem csak mi állítjuk, hogy a ROYAL CANIN® Coat Care Mini táp bizonyítottan sikeres. A Royal Canin kenneljeiben elvégzett tudományos tesztek eredményei szerint ez a termék már 28 napos etetést követően fényesebb szőrzetet eredményez.

Összetevők:

Dehidratált baromfifehérje, rizs, növényi fehérje kivonat*, búzaliszt, kukorica, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, búza, kukoricaglutén, cukorrépapép, szójaolaj, élesztő és annak részei, ásványi sók, halolaj, növényi rostok, porított cellulóz, frukto-oligoszacharidok, borágó olaj, bársonyvirág kivonat (lutein forrás). 

*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Ár: 3 004 Ft Egységár: 3 004 Ft /kg
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!