Mini Exigent

Mini Exigent
Értékelés:

Cikkszám: 463

Biztosítja az egészséges táplálást még a legválogatósabb kutyák számára is, tápszemcséje izgalmasan ropogós állagú, és ízletes tápanyagok pástétomával töltött.

Leírás:

A Royal Canin Mini Exigent kiváló megoldást kínál a válogatós, kistestű kutyák élelmezésére. A kicsi termetű kutyafajtáknak rendkívül kényes az ízlésük. Gyakran okoz fejfájást a gazdinak a megfelelő étrend kiválasztása, azonban a Royal Canin Mini Exigent kutyatáp optimális megoldást kínál erre a problémára!

Az ideális táplálék sokféle követelménynek eleget tesz: íz, állag, méret, stb. és olyan összetevőket kell tartalmaznia, amelyek elősegítik a bőr és a szőrzet, valamint a fogazat egészségét. A kis termetű kutyák fogai túl aprók és túl sűrűn helyezkednek el, ezért az ételmaradékok könnyen felhalmozódnak. Ez növeli a fogkőképződés kockázatát. A Royal Canin Mini Exigent speciális krokettjei nátrium-foszfátot tartalmaznak, s ezzel nagy szerepet vállalnak a fogkőképződés megelőzésében.

A Royal Canin Mini Exigent száraz kutyatápot a kis termetű (max. 10 kg) válogatós kutyák sajátos tápanyagszükséglete alapján állították elő. 10 hónapos kortól adható.

Royal Canin Mini Exigent:

  • Bőr- és szőrzetvédelem: a vitaminok és aminosavak javítják a bőr barrier funkcióit és megelőzik a baktériumok behatolását. Az A-vitamin, a biotin, a halolaj, a linolsav és a cink elősegítik a fényes szőrzet kialakulását, valamint csökkentik a bőr korpásodását.
  • Szájhigiénia: a nátrium-foszfátok megkötik a nyálban található kálciumot, s ezzel csökkentik a fogkőképződés esélyét.
  • Nagyfokú elfogadási arány, remek íz: a gondosan kiválasztott összetevők, a természetes aromák ellenállhatatlanná teszik még a legválogatósabb kutya számára is, a krokettek speciális mérete, formája és állaga pedig megkönnyíti a táplálékfelvételt.
  • Az ideális testsúly: az L-karnitin segíti a zsírtartalékok lebontását, ezzel hozzájárul az ideális testsúly fenntartásához.

A Royal Canin Mini Exigent száraz kutyatáp segít abban, hogy megfelelő étrenddel táplálja kicsi termetű (1-10 kg), felnőtt kutyáját 10 hónapos korától. A speciális receptúra kifejezetten ezen kutyák táplálkozási igényeihez igazodva került kialakításra.

Összetevők:

Szárnyasfehérje (szárított), állati zsír, takarmány búzaliszt (előfőzött), rizs, növényi fehérje izolátum*, állati fehérje (hidrolizált), takarmány kukoricaliszt, ligno-cellulóz, szárított répapép, halolaj, ásványi anyagok, frukto-oligoszacharidok, borágó olaj (0.1%). 
* L.I.P.: válogatott könnyen emészthető, értékes fehérjék.

Árak:

1 kg - 3004,- ft (3004,- ft/kg)

3 kg - 7760,- ft (2587,- ft/kg)

Ár: 3 004 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!