Mini Relax Care

Mini Relax Care
Értékelés:

Cikkszám: 466

Segíti a kutya változásokhoz való alkalmazkodását.

Leírás:

A Royal Canin Mini Relax Care egy teljes értékű eledel, ami segíti a kutyákat alkalmazkodni a változásokhoz.

- Az Ön kutyájánál stressz alakulhat ki, ha az általa megszokott rutin felborul. Az olyan események, mint egy költözés, egy autós utazás, vagy egy csecsemőnek a lakásba történő megérkezése zavart okozhatnak nála.

-A táplálás megfelelő megváltoztatásával a kutya visszanyerheti a régi, megszokott magabiztosságát.

- A legfeljebb 10 kg testsúlyú kutyák számára alkalmas ROYAL CANIN® Relax Care Mini kiváló minőségű tápanyagokat tartalmaz, melyek kifejezetten úgy vannak összeállítva, hogy segítsék a kutya változásokhoz való alkalmazkodását.

- A tudományos kutatások azonosítottak egy olyan molekulát, amely nyugtató hatással rendelkezik.

- A táp ezt a kitűnő minőségű, természetes eredetű tápanyagot tartalmazza emészthető formában.

- A táp pontos összetételét, és az általa tartalmazott tápanyagok mennyiségét és minőségét havonta gondosan ellenőrizzük.

- Minden Royal Canin táp teljes tápértékű, és 100%-ban tartalmazza mindazokat a kiváló minőségű fehérjéket, zsírokat, rostokat, vitaminokat és ásványi anyagokat, melyekre az Ön kutyájának szüksége van az egész életén át tartó jólléthez.

- A Relax Care táplálási programunk két komponensből áll: száraz táp ropogós tápszemcsékkel és finom pástétom, tasakos kiszerelésben – mindkettő teljes tápértékű, és tökéletesen kiegészítik egymást. Miért ne próbálná ki a pástétomot a száraz táphoz adott ízletes „feltétként”?

- Nem csak mi mondjuk: a Royal Canin kenneljeiben végzett tudományos vizsgálatok során a táppal tetett kutyák több mint 44%-a normálisan viselkedett változó szituációkban is. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Relax Care Mini etetésével elért eredmények bizonyítottan sikeresek.

Összetevők:

Kukoricaliszt, rizs, kukorica, dehidratált baromfifehérje, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, kukoricaglutén, cukorrépapép, növényi fehérje kivonat*, cellulóz, élesztő és annak részei, psyllium (útifű) maghéj és mag, hidorlizált halfehérje, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharaidok forrása), bársonyvirág kivonat (lutein forrás).

*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Árak:

1 kg - 3004,- ft (3004,- ft/kg)

8 kg - 18821,- ft (2353,- ft/kg)

Ár: 3 004 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!