Mini Starter Mother & Babydog

Mini Starter Mother & Babydog
Mini Starter Mother & Babydog
Értékelés:

Cikkszám: 439

Kistestű (1-10 kg) vemhes szukáknak a vemhesség 42. napjától a tejelválasztás végéig, és a kölyköknek 2 hónapos korig.

Leírás:

Royal Canin Mini Starter Mother & Babydog — Felnőttkorban kistestű(1-10kg) vemhes szuka kutyáknak a vemhesség végétől kezdve és a szoptatás alatt, valamint az újszülött kölykök táplálására 2 hónapos korig

A Royal Canin Mini Starter Mother & Babydog complex, a Royal Canin folyamatos tudományos kutatásainak a gyümölcse, az anyatejben jelen levő tápanyagok egyedülálló kombinációja, kiegészítve olyan specifikus tápanyagokkal, melyek aktívan hozzájárulnak az emésztőrendszerek biztonságához és a kölyökkutya természetes védekezőrendszerének megerősítéséhez. 

• Támogatja a vemhességet és a szoptatást: Tápanyagösszetétele megfelel a szuka nagy energiaszükségletének a vemhesség végén és a szoptatás során.
• Ideális a tejről a szilárd táplálékra való áttéréshez: Olyan táplálási megoldás, amely elősgeíti az anyatjeről a szilárd táplálékra való áttérést (energiaérték, kitűnő minőségű fehérje, zsírok).
• Könnyen nedvesíthető: A tápszemcsék könnyen nedvesíthetőek, így egy kása állagú táp nyerhető, amely nagyon ízletes a szuka és elválasztandó kölykei számára egyaránt.

A Royal Canin professzionális kutatási eredményei által inspirált Születési Program egyedülálló táplálási megoldás, amely kielégíti a vemhes szuka és kölykei szükséglteit az életciklus 5 szakaszában: vemhesség, ellés, szoptatás, elválasztás valamint a kölykök 2 hónapos korig történő növekedési szakasza.

Összetevők:

Szárnyasfehérje (szárított), rizs, állati zsír, növényi fehérje izolátum*, kukorica, szárított répaszelet, állati fehérje (hidrolizált), ásványi anyagok, halolaj, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharid-forrás), butirát, élesztő-kivonat (béta-glükán-forrás), körömvirágliszt (lutein-forrás). 
* L.I.P.: válogatott könnyen emészthető, értékes fehérjék.

Árak:

1 kg - 3154,- ft (3154,- ft/kg)

3 kg - 7991,- ft (2664,- ft/kg)

8,5 kg – 19647,- ft (2311,- ft/kg)

Ár: 3 154 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!