X-Small Puppy

X-Small Puppy
X-Small Puppy
Értékelés:

Cikkszám: 443

Nagyon kistestű (< 4 kg) kölyökkutyáknak 2-10 hónapos korig.

Leírás:

A nagyon kistestű - vagyis kifejlett korukban 4 kg-nál kisebb testsúlyú - kutyák, a "Mini" kutyák családjába tartoznak.  A kifejezetten kistestű, mini fajták egészségének megőrzéséhez fontos a kiegyensúlyozott táplálás, a napi háromszori etetés, és nem szabadna nassolniuk sem az etetések között! A Royal Canin a kutyák szükségleteire vonatkozó legfrissebb ismeretek és a legújabb tudományos felismerések miatt hozta létre az X-Small termékcsaládot.
A Royal Canin X-Small Junior kutyatáp kielégíti a nagyon kis testméretű fajtákba tartozó kölyökkutyák nagy energiaszükségletét a növekedési időszakban, emellett megfelel a válogatós kutyák igényeinek is.
A Royal Canin X-Small Junior kutyatáp kisméretű tápszemcsét kifejezetten úgy alakították ki, hogy tökéletesen illeszkedjen a 4kg-nál kisebb testsúlyú kutyák miniatűr állkapcsához. A táp egyedülálló összetétele segít serkenteni a nagyon kis testméretű fajtákba tartozó, válogatós kutyák étvágyát is.
A Royal Canin X-Small Junior kutyatápban a tápanyagok egyedülálló kombinációja találhazó, az emésztőszervek egészségének támogatására (L.I.P. fehérjék) és a kiegyensúlyozott bélflóra biztosítására (prebiotikumok). A nagyon kistestű fajtákba tartozó kölyökkutyák hajlamosak a bélsárrekedésre. A rostok - köztük a Psyllium rostok - kiegyensúlyozott bevitele elősegíti a normális bélpasszázst és a jó minőségű bélsár ürítését.
A Royal Canin X-Small Junior kutyatáp kalciumtartalmának köszönhetően segít csökkenteni a fogkőképződést, valamint szabadalmaztatott antioxidáns komplex- és prebiotikum tartalmának köszönhetően támogatja a kölyökkutya természetes védekező rendszereit.
A Royal Canin X-Small Junior kutyatáp
• elősegíti a válogatós kölyökkutyák étvágyát
• kielégíti a nagyon kis testméretű fajtákba tartozó kölyökkutyák nagy energiaszükségletét a növekedési időszakban
• elősegíti kisméretű tápszemcséivel a megfelelő rágást valamint az állkapocs és a fogak egészséges fejlődését
• elősegíti a tökéletes bélműködést és a jó minőségű bélsár ürítését
• támogatja a kölyökkutya természetes védekező rendszereit
Összetevők:
Dehidratált baromfihús, rizs, kukorica, állati zsiradék, növényi fehérje kivonat*, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, ásványi sók, szójaolaj, Psyllium maghéj és mag (1%), halolaj, frukto-oligoszacharidok, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), bársonyvirág kivonat (lutein forrás)

Árak:

0,5 kg - 1784,- ft (3567,- ft/kg)

1,5 kg - 4590,- ft (3060,- ft/kg)

3 kg – 8057,- ft (2686,- ft/kg)

Ár: 1 784 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!