Royal Canin Intense Beauty 12x

Royal Canin Intense Beauty 12x
Royal Canin Intense Beauty 12x
Értékelés:

Cikkszám: 055

Alutasakos eledel, mely segít az egészséges bőr és szőrzet megőrzésében a felnőtt macskáknak (12 x 85 g).

Leírás:

A Royal Canin filozófiája szerint a macska étrendjének összeállításához figyelembe kell venni az összes olyan paramétert, mint az életkor, fajta, életmód, fiziológia és az egyedi különlegességek. A szőrzet minősége a macska egészségének tükre. A Royal Canin Intense Beauty macskaeledel egészséges táplálkozást biztosít - a Royal Canin legmagasabb minőségi irányelvein alapulva. Emellett a Royal Canin Intense Beauty figyelembe veszi az 1 évnél idősebb felnőtt macskák által ösztönösen előnyben részesített optimális tápanyag-profilt (ONP).

A Royal Canin Intense Beauty macskaeledel hozzájárul, hogy a felnőtt (egy éves kor fölötti) érzékeny bőrű macskáknak minél szebb szőrzetük legyen:

  • A bőr megújulásának és a szép, csillogó szőrzetnek előfeltétele a speciális tápanyagok széles választéka. A Royal Canin Intense Beauty szószban emelt szintű omega-3 és omega-6 zsírsav-, B-vitamin- cink-, biotin- és nyomelem-tartalmánál fogva táplálja a szőrzetet és erősíti annak csillogását.
  • A felnőtt macskák, különösen az ivartalanítottak esetében megemelkedik a húgyúti kövek kialakulásának veszélye. A Royal Canin Intense Beauty a Healthy Urinary Systemértelmében biztosítja az egészséges húgyúti rendszert azáltal, hogy csökkenti a húgykövek kialakulását előidéző ásványi anyagok koncentrációját.
  • A nagy mennyiségben jelen levő esszenciális zsírsavak elősegítik a sugárzó egészséget és a mérsékelt energiatartalom segít az ideális testsúlyt fenntartásában.
  • A specifikus Optimális-Tápanyag-Profil (ONP) eredményeképpen a macskák ösztönösen és hosszú távon szívesen elfogadják ezt az eledelt. Mivel hogy a legjobb étel sem ér semmit, ha macska nem eszi meg!
  • A Royal Canin Intense Beauty nedves eledel szaftos húsdarabokat jelent finom szószban.A frissentartó tasakokba kiporciózott táp teljes mértékben megőrzi ízét és megóvja az abban lévő tápanyagok minőségét. A tasakok mégis nagyon könnyen kinyithatók.

Az ösztönös preferencia – az Optimális-Tápanyag-Profil: újfajta egészséges táplálás a macska különböző életfázisaihoz és egyedi különlegességeihez igazított formula alapján. Az Optimális-Tápanyag-Profilt a tápanyagok által nyújtott energia elosztása jellemzi. Optimális viszonyt teremt a fehérjék, zsírok és szénhidrátok között annak érdekében, hogy az eledelt a macskák minél teljesebb körben elfogadják. A specifikus tápanyagprofil figyelembe veszi a macska korát, de élettani státuszát is (vemhesség, szoptatási időszak).

A macskák rendelkeznek azzal a képességgel, hogy felismerjék és előnyben részesítsék az olyan élelmet, amely leginkább megfelel egyéni tápanyagprofiljuknak. Az Optimális-Tápanyag-Profil-koncepció a Royal Canin know-how-jával kombinálva az eledel rendkívüli mértékű és hosszú távra szóló elfogadását eredményezi. A macskák sohasem unják meg a Royal Canin Feline Health Nutrition termékeket! Ezért aztán az étkezések ízeinek variálására sincs szükség - tekintve, hogy az íz a macskák esetében csak csekély befolyással van a táplálék kiválasztására.

Összetevők:

Hús és állati melléktermékek, hal és halmelléktermékek, gabona, növényi fehérjekivonatok, olajok és zsírok, növényi melléktermékek, ásványi anyagok, cukor.

Ár: 5 712 Ft Egységár: 5 600 Ft /kg
Vissza
db:
Kosárba teszem
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!