Royal Canin Ultra Light 12x

Royal Canin Ultra Light 12x
Royal Canin Ultra Light 12x
Értékelés:

Cikkszám: 057

Alutasakos eledel, mely segíti a ideális testsúly elérését a felnőtt macskáknak (12 x 85 g).

Leírás:

A Royal Canin filozófiája szerint a macska étrendjének összeállításához figyelembe kell venni az összes olyan paramétert, mint az életkor, fajta, életmód, fiziológia és az egyedi különlegességek. Sok macska hajlamos a túlsúlyra, aminek macskák estében is negatív hatása lehet az egészségre. A Royal Canin Ultra Light macskatáp segít elkerülni a túlsúlyt. A Royal Canin Ultra Light macskaeledel egészséges táplálkozást biztosít - a Royal Canin legmagasabb minőségi irányelvein alapulva. Emellett a Royal Canin Ultra Light figyelembe veszi az 1 évnél idősebb felnőtt macskák által ösztönösen előnyben részesített optimális tápanyag-profilt (ONP).

A Royal Canin Ultra Light macskaeledel segít abban, hogy az 1 éves kor feletti felnőtt macskák elkerülhessék a túlsúlyt:

  • A súlygyarapodás hátterében gyakran az energiagazdag étrend és a kevés mozgás (alacsony energiafelhasználás) összjátéka áll. A Royal Canin Ultra Light támogatja a macska spontán kalóriafelvételének csökkentését az optimális zsírégetés érdekében.
  • Felnőtt macskák esetében fennáll a húgykőképződés veszélye - különösen igaz ez a túlsúlyos macskákra, hisz azok kevesebbet isznak és ritkábban ürítenek vizeletet. A Royal Canin Ultra Light a Healthy Urinary System értelmében biztosítja az egészséges húgyúti rendszert azáltal, hogy csökkenti a húgykövek kialakulását előidéző ásványi anyagok koncentrációját.
  • A túl csekély fehérjetartalmú táplálék útján elért súlycsökkentés általában az izomtömeg-mennyiségének nemkívánatos csökkenését válthatja ki a macskáknál. A Royal Canin Ultra Light sok kiváló minőségű fehérjét tartalmaz, s ezáltal elősegíti az izomtömeg megtartását.
  • A specifikus Optimális-Tápanyag-Profil (ONP) eredményeképpen a macskák ösztönösen és hosszú távon szívesen elfogadják ezt az eledelt. Mivel hogy a legjobb étel sem ér semmit, ha macska nem eszi meg!
  • A Royal Canin Ultra Light macskaeledellel macskáját egészségesen táplálhatja, ellátva azt minden, optimális egészségéhez és vitalitásához szükséges tápanyaggal.
  • A Royal Canin Ultra Light nedves eledel szaftos húsdarabokat jelent finom szószban. A frissentartó tasakokba kiporciózott táp teljes mértékben megőrzi ízét és megóvja az abban lévő tápanyagok minőségét. A tasakok mégis nagyon könnyen kinyithatók.

Az ösztönös preferencia – az Optimális-Tápanyag-Profil: újfajta egészséges táplálás a macska különböző életfázisaihoz és egyedi különlegességeihez igazított formula alapján. Az Optimális-Tápanyag-Profilt a tápanyagok által nyújtott energia elosztása jellemzi. Optimális viszonyt teremt a fehérjék, zsírok és szénhidrátok között annak érdekében, hogy az eledelt a macskák minél teljesebb körben elfogadják. A specifikus tápanyagprofil figyelembe veszi a macska korát, de élettani státuszát is (vemhesség, szoptatási időszak).

A macskák rendelkeznek azzal a képességgel, hogy felismerjék és előnyben részesítsék az olyan élelmet, amely leginkább megfelel egyéni tápanyagprofiljuknak. Az Optimális-Tápanyag-Profil-koncepció a Royal Canin know-how-jával kombinálva az eledel rendkívüli mértékű és hosszú távra szóló elfogadását eredményezi. A macskák sohasem unják meg a Royal Canin Feline Health Nutrition termékeket! Ezért aztán az étkezések ízeinek variálására sincs szükség - tekintve, hogy az íz a macskák esetében csak csekély befolyással van a táplálék kiválasztására.

Összetevők:

Hús és állati melléktermékek, gabona, tojás és tojástermékek, növényi melléktermékek, ásványi anyagok, cukor.

Ár: 5 712 Ft Egységár: 5 600 Ft /kg
Vissza
db:
Kosárba teszem
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!