n.01 Beauty

n.01 Beauty
Értékelés:

Cikkszám: 329

Kacsahús és növényi hatóanyagok a szőrzet szépségéért.

Leírás:

Royal Canin Pure Feline n. 01 Beauty – Teljesértékű kiegyensúlyozott táplálék felnőtt macskák számára (1 éves kor fölött)
A szép és fényes szőrzet a táplálás minőségét tükrözi. A bőr sejtjei és a szőrzet folyamatosan megújulnak, melynek magas fehérjeigényét a macska táplálékának kell fedeznie. A Royal Canin Pure Feline n. 01 Beauty állati fehérjeforrásként csak kacsahúst tartalmaz. A kacsahús nemcsak ízletes, hanem fehérjetartalma is magas és gazdag omega-6 zsírsavakban. Ezek a többszörösen telítetlen zsírsavak teszik puhává és fényessé a szőrt.

A Royal Canin Pure Feline n. 01 Beauty jellemzői:
• Szépség: A Pure Feline no.1 - Beauty egy teljes értékű táplálék, amely nagyon étvágygerjesztő és tökéletesen illeszkedik egy felnőtt macska napi szükségleteihez.A macska jólétéhez a takarmánykeveréket kifejezetten arra tervezték, hogy minden lényeges tápanyagot biztosítson a szőrzet szépségének előmozdítására. Pure Feline no.1 - Beauty tartalmaz: 33% fehérjét a szőrzet és a bőr megújulásának támogatására; - Omega 3 és Omega 6 zsírsavak az egészséges bőr és puha szőr fenntartására.
• Borágó olaj:A Szíriából származó étkezési növény igen gazdag gamma-linolsavban (GLA), OMEGA 6 zsírsavban, amely nagyon pozitív hatást gyakorol a bőrre és a szőrzet egészségére.
• Lenmag: Telítetlen zsírsavak forrása (OMEGA 3). Az OMEGA 3 zsírsavak ismertek, hogy segítenek a bőr egészséges állapotában 

Összetevők:

Szárított baromfihús, rizs, hántolt zab, búza, állati zsírok, kukorica glutén, hidrolizált állati fehérjék, búza glutén, élesztők, cikóriapor, növényi rostok, halolaj, szójaolaj, lenmag (omega-3 forrás) (1 %), ásványi anyagok, tojáspor, borágóolaj (0,1%)

Árak:

0,3 kg - 1239,- ft (4130,- ft/kg)

1,5 kg - 5448,- ft (3632,- ft/kg)

Ár: 1 239 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!