Sterilised Appetite Control

Sterilised Appetite Control
Sterilised Appetite Control
Értékelés:

Cikkszám: 094

Ivartalanított, ennivaló koldulására hajlamos felnőtt macskáknak.

Leírás:

Kasztráció előtt a macska anyagcseréje megközelítőleg konstans mennyiségű táplálékra beállított. A macska csak annyit ill. addig eszik, amíg a felvett táplálék fedezi energiaigényét. Ivartalanítás után kiesik ez a természetes szabályozási folyamat - így a macska többet eszik, mint amennyire szüksége lenne, aminek pedig gyorsan túlsúly lehet a következménye.

Kasztráció után bizonyos macskák fokozott étvágyat mutatnak. A Royal Canin Sterilised Appetite Control a diétás rostok speciális kombinációjának magas részarányával segíthet megelőzni a korai éhségérzet kialakulását, s így elejét venni a fokozott táplálékfelvételnek, ugyanakkor megfelelő módon csillapítani a macska étvágyát.

Már 48 órával a kasztrálást követően 20%-kal megemelkedik macskája tápanyagfelvétele, miközben energiaszükséglete mintegy 30%-kal csökken. A redukált szénhidrát-részarányok a vércukorszint enyhe megemelkedését eredményezhetik, amivel elkerülhető az idő előtti éhségérzet kialakulása. A vizelet savasításával és az ásványi anyagok ellenőrzött bevitele által támogatható a húgyutak egészsége.

A Royal Canin Sterilised Appetite Control macskaeledelt kifejezetten az ivartalanított, túlsúlyra hajlamos macskáknak fejlesztették ki:

  • Ellenőrzött energiabevitel: az eledel csökkentett zsírtartalmának (12%) köszönhetően
  • Kevesebb szénhidrát: pl. keményítő, amely növeli az éhségérzetet
  • L-karnitin hozzáadása: (100 mg/kg) segít a zsírtartalékok mobilizálásában
  • A húgyutak egészségét támogatása: a vizelet pH-értékének ellenőrzés alatt tartásával (pH 6-6,5)
  • Az izomtömeg megőrzésének elősegítése: a megemelt fehérjetartalom (37%) segítségével

Összetevők:

Szárnyasfehérje (szárított), kukorica, ligno-cellulóz, kukoricaglutén, búza, növényi fehérje-izolátum*, állati fehérje (hidrolizált), állati zsír, ásványi anyagok, szárított répa-apríték, szójaolaj, élesztők, halolaj, psyllium [útifű mag és héj], frukto-oligo-szacharidok.
* L.I.P.: válogatott, könnyen emészthető, magas biológiai értékű fehérjék.

Árak:

0,4 kg - 1784,- ft (4459,- ft/kg)

2 kg - 7264,- ft (3632,- ft/kg)

4 kg - 13043,- ft (3261,- ft/kg)

Ár: 1 784 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!